Melodifestivalen

Oj oj... Snacka om att det bara blir värre och värre för varje år. Ändå sitter jag här, varje lördag och plågas igenom varenda deltävlingar samt finalen. Varför? Jag har ingen jävla aning... Blivit en vana kanske? Äh, jag har ingen aning.

Jag plågas igenom alla delmoment varenda år. "Vilka fula kläder han/hon har", "fan vilken låt", "vad fan är detta?" listan kan göras lång. Sitter och klagar, påpekar, irriterar mig på. Men ändå, sätter jag på 1:an kl. 20.00 varenda gång det går. Förstår inte.

En helt vanlig dag

Varför all denna hysteri kring alla hjärtans dag? Enligt mig är det en onödig dag. Man ska visa kärleken varje dag, hela tiden. Inte extra mycket idag, inte extra lite annars. Lika mycket hela tiden. Min åsikt.

Hellre en egenplockad bukett av svenska sommarblommor än en köpt ros. Kom på det alldeles nyss faktiskt, stämmer till hundra för mig. Jag föredrar små, fina saker som man gjort själv, som ändå betyder så mycket.

Idag

Proppade nyss i mig kräftor tills jag nästan fick ont i magen, gud så gott det var. Nu har jag kommit hem, tagit mig ett bad och bara slappar. Ska strax läsa lite så jag får block 4 klart. Imorgon blir det upp med tuppen för att ta en joggingtur som sedan bär iväg till gymmet.


bloglovin